Řezy z Be-be sušenek II.

Potřebné ingredience
2 balení Bebeček tmavých a 2 balení světlých, rum, na krém I.: 2 vanilkové pudingové prášky,3/4 l. mléka, 3 lžíce polohrubé mouky, 1 žloutek - uvařit kaši a vychladlou pak zašlehat do pěny, kterou jsme vyšlehaly z 1 másla a 20 dkg moučkového cukru. Na krém II: jako na pařížské kostky - 2 šlehačky a dvoje kaštany. Na polevu - čokoláda na vaření a mandlové lupínky na posypání.
Postup přípravy
Velmi obdobný recept mám ve svých receptech pod názvem Řezy z Bebe sušenek - věnečky (mají totiž chuť připomínající věnečky :-))), u tohoto jsem pouze zaexperimentovala se šlehačkou a místo bílé jsem použila právě tu z pařížských kostek - doufám, že se na mě autorka receptu nebude zlobit :-( Doporučuji tyto řezy nechat uležet v lednici zabalené do mikrotenu min. 24 hodin, jsou pak vynikající, můj mlsný manžel se po nich mohl utlouct :-)))

na plech naskládáme tmavé bebe sušenky, pod dávám pečící papír

připravíme krém

opatrně natřeme na sušenky

ušleháme svařenou a přes noc vychladlou šlehačku a natřeme na bílý krém

naskládáme světlý bebéčka a potřeme zase rumem

polijeme čokoládou a posypeme mandlovými lupínky. A je hotovo, dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu






























































